Care for Performance is de zakelijke dienstverlener die haar klanten ondersteunt met het realiseren van haar doelstellingen. 

 

Bas Overboom:

Ik ben een gedreven professional met een brede ervaring in interim-, project-, en changemanagement. Door het continue werken met en leidinggeven aan teams, heb ik ervaren dat de inzet van de juiste professional voor een bepaalde rol niet alleen om het CV gaat maar juist om de mens achter het CV. Deze filosofie breng ik binnen Care for Performance in de praktijk door zover mogelijk weg te blijven van “Excel recruitment”. en zoveel mogelijk in te zoomen op de drijfveren en competenties van de professional in relatie tot de geboden rol door de opdrachtgever en de specifieke afdeling. Ik hecht grote waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie richting de professional en onze klant omdat dit in hoge mate bijdraagt aan het tot stand brengen van een juiste match. Een match die te allen tijde “added value” moet betekenen voor zowel de klant als de professional.

 

Toine Vossen:

Je kan me omschrijven als een gedreven en resultaatgerichte persoonlijkheid die vanuit kwaliteit en mensgerichtheid handelt. Om de juiste antwoorden te kunnen bieden op de vraagstukken bij mijn klanten, acteer ik vanuit de wensen en behoeften van zowel mijn klant als van de professional. Mijn doel hierbij is om klanten te ontzorgen, professionals een uitdagende vervolgstap te bieden in hun carrière en hierbij een toegevoegde waarde bieden voor zowel de korte als de lange termijn. Door het vervullen van verschillende rollen in mijn carriere en door mijn ervaringen als trainer/coach van diverse eerste heren teams in het hockey, heb ik een duidelijke visie ontwikkeld om te zorgen dat organisaties en professionals optimaal kunnen “performen”. Dit is dan ook de reden dat ons bedrijf Care for Performance heet.

Our website is protected by DMC Firewall!