s01
Een wereld vol wetten en regels.
Wij helpen ondernemingen daaraan te voldoen.
s02
Uw organisatie laten draaien als een goed geoliede machine vereist inzicht in alle bedrijfsprocessen.
s03
Inzicht door overzicht.
s04
Privacy is een groot goed. Als organisatie heb je dat te respecteren. Maar het moet wel werkbaar blijven. Voor iedereen.
Wij leggen uit hoe.
s05
Gedegen risk management en risicoanalyse zijn onontbeerlijk voor een gezonde groei!
s06
Soms is het nodig als onderneming bewust af te wijken van gebaande paden.
s07
Navigeren is meer dan alleen het roer vasthouden. Dat geldt ook voor uw onderneming.
s08
Benut kansen, pareer bedreigingen. Anticipeer. Wees dynamisch!

Care for Performance zoekt een

Quality Checker / Senior CDD Analist

 

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Quality Checker / Senior CDD analist. Ben jij die ervaren CDD/KYC analist met meerdere jaren ervaring met AML en CDD? Bij voorkeur opgedaan bij een Private Bank of als vermogensbeheerder voor Private Banking klanten. Je gaat aan de slag als Quality Checker van afgeronde (complexe) CDD reviews van specifieke projecten.

Wanneer het project is afgerond ga je aan de slag als ervaren CDD/KYC analist. Je bent verantwoordelijk voor het gehele CDD proces voor nieuwe en bestaande Private Banking klanten. Je voert zelfstandig CDD en KYC checks uit, CAC meetings voorbereiden en bijwonen. Je hebt nauw contact met de front office medewerkers en vermogensbeheerders van de klant en coachen waar nodig op CDD/KYC vraagstukken. Je draagt bij aan het verbeteren van het CDD/KYC proces. Als senior medewerker beoordeel je ook dossiers van minder ervaren collega's en deze coachen in hun ontwikkelingen.

Functieprofiel:

 • Afgeronde HBO-WO opleiding;
 • 3 of meer jaar CDD/AML ervaring;
 • Kennis van processen, procedures, producten en systemen van de bank;
 • Kennis van ontwikkelingen binnen het segment van Private Banking;
 • Diepgaande kennis van (complexe/buitenlandse) bedrijfsstructuren, jaarrekeningen, Nederlandse Vennootschap structuren en offshore structuren;
 • Communicatief vaardig;
 • Daadkrachting en pro-actief;
 • Omgaan met tijdsdruk;
 • Zelfstandig kunnen (thuis-)werken;
 • Teamplayer 

 

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris van € 4.000,= tot € 6.000,= bruto per maand op basis van 36 uur afhankelijk van kennis en ervaring;
 • NS businesscard of kilometervergoeding;
 • Persoonlijke begeleiding met een focus op professionele en persoonlijke groei.

 

Samen bepalen we hoe we jouw wensen en ambities ten aanzien van jouw carriere kunnen verwezenlijken. Care for Performance biedt daarbij meerwaarde voor jou als professional door open en eerlijk met je te communiceren en er ook echt voor je te zijn!

Op deze wijze zijn we ervan overtuigd dat wij maatwerk leveren, terwijl jij vooral jezelf kan zijn en kunt doen waar je goed in bent!

Als professional bij Care for Performance heb je zelf ook de mogelijkheid om invloed uit te oefenen. Als je ideeën hebt of verbetermogelijkheden ziet, horen wij dat graag. Zo kunnen we met en van elkaar leren.


Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je ons bellen. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Stuur in dat geval je sollicitatiebrief met actueel cv naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  t.a.v. Niek Aarts.