Skip to main content
s01
Een wereld vol wetten en regels.
Wij helpen ondernemingen daaraan te voldoen.
s02
Uw organisatie laten draaien als een goed geoliede machine vereist inzicht in alle bedrijfsprocessen.
s03
Inzicht door overzicht.
s04
Privacy is een groot goed. Als organisatie heb je dat te respecteren. Maar het moet wel werkbaar blijven. Voor iedereen.
Wij leggen uit hoe.
s05
Gedegen risk management en risicoanalyse zijn onontbeerlijk voor een gezonde groei!
s06
Soms is het nodig als onderneming bewust af te wijken van gebaande paden.
s07
Navigeren is meer dan alleen het roer vasthouden. Dat geldt ook voor uw onderneming.
s08
Benut kansen, pareer bedreigingen. Anticipeer. Wees dynamisch!

C4P Awareness Training

Om met uw organisatie optimaal te kunnen presteren is het voor uw medewerkers cruciaal om inzicht te hebben en bewust te zijn waar uw organisatie voor staat. De basis is ooit door de oprichters van uw organisatie bedacht en vastgelegd.


Met een mooi woord noem je dit “Governance” (het geheel van beleid, procedures en maatregelen om een organisatie te kunnen laten functioneren in overeenstemming met haar strategische doelstellingen).

Om als organisatie optimale te kunnen presteren is het van belang dat elke medewerker inzicht heeft, wat de gestelde “Governance” betekent voor de werkzaamheden die als individu en als team worden verricht. Hiervoor hebben wij het C4P Awareness Training ontwikkeld.

Door middel van onze Awareness Training kan C4P uw medewerkers op een interactieve wijze, kennis en inzicht geven in wat, bijvoorbeeld wet- en regelging, betekent voor de werkzaamheden die zij uitvoeren in het kader van hun functie.

Om deze doelstelling te realiseren, wordt de training altijd op maat ingericht naar de deelnemers van de training. Het is voor C4P dan ook noodzakelijk om de training samen met u goed voor te bereiden om maximaal resultaat te behalen. De uitgangspunten worden dan ook samen met u afgestemd.

 

 logo_IOM_100px.png  logo_OneTrust_100px.png  logo-e-zylearning-kleur-mp.jpg