Skip to main content
s01
Een wereld vol wetten en regels.
Wij helpen ondernemingen daaraan te voldoen.
s02
Uw organisatie laten draaien als een goed geoliede machine vereist inzicht in alle bedrijfsprocessen.
s03
Inzicht door overzicht.
s04
Privacy is een groot goed. Als organisatie heb je dat te respecteren. Maar het moet wel werkbaar blijven. Voor iedereen.
Wij leggen uit hoe.
s05
Gedegen risk management en risicoanalyse zijn onontbeerlijk voor een gezonde groei!
s06
Soms is het nodig als onderneming bewust af te wijken van gebaande paden.
s07
Navigeren is meer dan alleen het roer vasthouden. Dat geldt ook voor uw onderneming.
s08
Benut kansen, pareer bedreigingen. Anticipeer. Wees dynamisch!

Waarom trainen met C4P?

Care for Performance helpt organisaties om beter te kunnen presteren. Het resultaat is mede afhankelijk van het faciliteren in de ontwikkeling van de inviduele professional. Om professional(s) te faciliteren op het gebied van kennis en kunde biedt C4P, in samenwerking met businesspartner E-ZY Learning, op een pragmatische wijze training aan. 

De aangeboden trainingen zijn allen ontwikkeld op basis van de unieke Microtraining methodiek. Door deze methodiek biedt trainen met C4P de volgende zekerheden:

  • 24/7 starten ook bij 1 deelnemer gegarandeerd
  • Training en coaching van trainer, ook bij 1 deelnemer, gegarandeerd
  • Online lesmateriaal en naslagwerk bij ieder training gegarandeerd
  • Alle trainingen via uw smartphone of tablet te volgen gegarandeerd
  • Dankzij de microtraining-didactiek succes gegarandeerd


Wat is Microtrainen met C4P?
Dit is de e-learning variant van het wetenschappelijk bewezen microtrainingsconcept. Dat betekent dat blended learning nog steeds mogelijk is, maar dat de training nu voor 100% plaats onafhankelijk is geworden. De begeleiding van de docent is virtueel (in plaats van klassikaal).

Voor wie is Microtrainen?
Deze trainingsmogelijkheid staat open voor elke individu dat zich verder wil ontwikkelen. Tevens is het ook mogelijk om trainingen af te nemen voor afdelingen/teams.

Wanneer is Microtrainen nuttig?
Voor professionals die wel geregeld aan hun ontwikkeling willen werken, maar daarvoor niet hele dagen in een klaslokaal willen doorbrengen, is onze aanpak ideaal. Echt ‘Leren tussen neus en lippen door’. Een aantal schijnbaar verloren momenten kunnen al nuttig worden besteed. Microtrainen kan eigenlijk altijd. Zolang je maar een smartphone of tablet bij de hand hebt, kan je al aan de slag.

Waar is Microtrainen te volgen?
Eigenlijk overal. Microtrainen volgens C4P is echt tijd en plaats onafhankelijk leren: anytime, anyplace, anywhere. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Zo wordt de wereld letterlijk jouw trainingsomgeving.

Waarom kiezen voor Microtrainen?
Omdat resultaat telt. En onze methodiek levert resultaat boven inspanning, aanwezigheid of bezieling. Dankzij de beproefde methode van microtraining geldt dan ook voor 100% input, 100% output. En dat kan nu gewoon overal en altijd. 


Klik HIER voor al onze C4P E-ZY trainingen


Wil je subsidie ontvangen vanuit de overheid voor trainingen?


STAP staat voor 'Stimulatie Arbeidsmarkt Positie'. Het STAP-budget is een overheidssubsidie om jouw positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Tegen een ruime vergoeding van maximaal € 1.000, kun jij een training volgen om je kennis uit te breiden, jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Gratis en voor niets.

STAP via C4P
Ons advies is om jouw training volgens onze methodiek te volgen. Zo ben je flexibel in je leermomenten, kun je vertrouwen op het grootste kennis rendement en word je ook nog persoonlijk begeleid door een trainer. 

Voor wie?
Het STAP-budget is voor iedereen; of je nu op zoek bent naar een leuke baan, in loondienst bent, zzp’er of een eigen onderneming hebt, het STAP-budget helpt je vooruit. De basisvoorwaarde is onder andere dat je ouder bent dan 18 jaar en nog niet de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt hebt.

Hoe nu verder?
Zoek een training uit die wij speciaal hebben samengesteld voor de STAP-budget regeling. Klik op de titel van de gekozen training en scroll op die pagina naar de knop “aanvragen STAP budget” en volg het stappenplan. Je hoeft de training dus niet in de winkelwagen te plaatsen.

 

? OPEN ONS STAP-BUDGET TRAININGEN OVERZICHT ?

 

 

 logo_IOM_100px.png  logo_OneTrust_100px.png  logo-e-zylearning-kleur-mp.jpg