Skip to main content
s01
Een wereld vol wetten en regels.
Wij helpen ondernemingen daaraan te voldoen.
s02
Uw organisatie laten draaien als een goed geoliede machine vereist inzicht in alle bedrijfsprocessen.
s03
Inzicht door overzicht.
s04
Privacy is een groot goed. Als organisatie heb je dat te respecteren. Maar het moet wel werkbaar blijven. Voor iedereen.
Wij leggen uit hoe.
s05
Gedegen risk management en risicoanalyse zijn onontbeerlijk voor een gezonde groei!
s06
Soms is het nodig als onderneming bewust af te wijken van gebaande paden.
s07
Navigeren is meer dan alleen het roer vasthouden. Dat geldt ook voor uw onderneming.
s08
Benut kansen, pareer bedreigingen. Anticipeer. Wees dynamisch!

Niek Aarts

Niek_200px.jpg

Niek Aarts (1980)
Directeur Performance

“The combination of People and Process will lead to Performance”


Sinds januari 2020 werk ik bij Care for Performance en heb meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van (management) teams. Verder ben ik ook MBTI/ActionType gecertificeerd (zie expertises). Mijn motto is: “Heb plezier in wat je doet en zorg dat wat je doet zoveel mogelijk bij je past!”

Verder ben ik een sportgek, niet alleen om zelf te tennissen maar ook het kijken naar alle sporten en ben jarenlang actief geweest als hockeytrainer coach op een leuk niveau. De kennis die ik in mijn eigen bedrijf en tijdens mijn werkzaamheden als hockeycoach heb opgedaan kan ik elke dag toepassen bij Care for Performance. Mijn ervaring is dat er mentaal veel overlappingen zijn tussen sport en bedrijfsleven en dit mag meer uitgedragen worden. Bij sport zie je namelijk directer resultaat van je gedrag dan in het bedrijfsleven.

Bij Care for Performance ben ik onder andere verantwoordelijk voor de interne en externe processen binnen C4P en de operationele zaken. Deze diversiteit van werkzaamheden in combinatie met de “sportieve” cultuur maakt het dat ik energie krijg van mijn werk bij Care for Performance.


Bekijk Nieks profiel op  Linkedin-Logo_400px.png